(Junior) Technisch Consultant, initiatiefrijk en klantvriendelijk!

Plaats / regio Waddinxveen
Opleidingsniveau MBO/HBO
Aantal uren 40
Soort W&S
Salaris

 

 

Ben jij onze nieuwe Protimer? Zijn professionalisme, innovatie, klantgerichtheid, ambitie en betrouwbaarheid jouw kernwaarden? Zo ja, dan ben jij binnenkort misschien onze nieuwe collega !

 

Functie omschrijving:

Protime verwacht van iedere medewerker bepaalde kernwaarden. Elke medewerker bij Protime is betrouwbaar, ambitieus, klantgericht en innovatief. De sfeer is informeel en medewerkers werken graag en over het algemeen vele jaren bij Protime. De organisatie is gevestigd in meerdere landen. De Nederlandse vestiging zit in Waddinxveen in het voormalige gemeentehuis. Een prachtig pand en heerlijke werkomgeving!
De afdeling Consultancy bestaat momenteel uit 21 personen. Optimum Recruitment is exclusief op zoek naar nummer 22, in dit geval een (Junior) Technisch Consultant.

De werkzaamheden van een Technisch Consultant zijn zeer afwisselend. Je werkt met en voor vele gerenommeerde (internationale) klanten. De projecten zijn bondig en niet langdurig.

De Technisch consultant is verantwoordelijk voor het leveren van technisch advies rond onze hardware (tijd-, kostenplaats en/of toegangscontrole apparatuur), het installeren en in bedrijf stellen van de hardware, het testen en documenteren van de opgeleverde configuratie, het on-site uitvoeren van service interventies en het op regelmatige basis meedraaien in ons Support Team (2e/3e lijn).

 

De functie:

Je werkt met en voor vele gerenommeerde (internationale) klanten. De technische projecten zijn in het algemeen bondig, hebben geen langdurig karakter en zijn veelal onderdeel van onze lopende implementatieprojecten.

Je kunt snel een goede relatie opbouwen en je bent in staat om de huidige en gewenste situatie effectief te analyseren en vervolgens te vertalen naar werkende oplossingen. Flexibiliteit, communicatieve vaardigheden, kwaliteitsbewustzijn en servicegericht zijn echt een must om deze rol succesvol uit te kunnen voeren!
Je levert een actieve, constructieve en creatieve bijdrage aan het succes van de projecten.

Profiel:

-      HBO werk- en denkniveau op het vlak van bijvoorbeeld Elektrotechniek,

-      Technisch onderlegd en aantoonbare affiniteit met IT (dit mag ook hobbymatig)

-      Je deelt de waarden van Protime

-      Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en je hebt kennis van de Engelse taal

-      Actieve teamspeler die zeer resultaatgericht werkt, maar daarnaast kun je ook zelfstandig werken en neem je graag initiatief

-      Sterke analytische en communicatieve vaardigheden

Aanbod:

Ben je net klaar met je technische opleiding of breng je al een paar jaar ervaring mee, heb je ambities en wil je naast uitvoerende vaardigheden ook je analytische en communicatieve vaardigheden inzetten? Ben je slim, creatief, communicatief vaardig en klantgericht? Ben je op zoek naar contact met je collega’s en met klanten? Protime biedt een fulltime en uitdagende rol als Technisch Consultant binnen een kwaliteitsbewuste en snelgroeiende (internationale) omgeving. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met hun eigen oplossingen die hun toegevoegde waarde hebben bewezen in een markt en veel impact hebben binnen organisaties. Je krijgt de mogelijkheid om een zichtbare bijdrage te leveren aan de ambitieuze groeidoelstellingen bij een solide bedrijf. Je komt te werken in een jong en enthousiast team dat graag een stapje extra zet maar die ook de nodige tijd steken in het geven van begeleiding en opleiding waar nodig. Daarnaast biedt Protime uitstekende arbeidsvoorwaarden en zijn er genoeg groeimogelijkheden. Kortom een “Great Place to Work”!
Selectieprocedure:

Wij werken voor deze vacature samen met een partner die de selectieprocedure uitvoert. Je kan je cv met motivatie naar Marjelle Vink van Optimum Recruitment sturen via m.vink@optimumrecruitment.nl Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen naar 06-15156660.

 

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjelle Vink.

Marjelle Vink
m.vink@optimumrecruitment.nl
06-15156660